کشف ۹ کلت و ۱۷ خشاب در شهرستان باوی

حجت‌الاسلام وحید نریمیسایی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان باوی، امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اعلام کرد: در پی عملیات مشترک قضایی و انتظامی، فردی که در زمینه توزیع و فروش غیرمجاز سلاح فعالیت داشت، شناسایی و دستگیر شد. در جریان این عملیات، ۹ قبضه کلت کمری و ۱۷ تیغه خشاب از متهم کشف و ضبط گردید.

کشف ۹ کلت و ۱۷ خشاب در شهرستان باوی

وی افزود: پس از انجام مراحل قانونی، متهم با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.

دادستان باوی بر لزوم برخورد قاطع با توزیع و فروش غیرمجاز سلاح و مهمات تأکید کرد و گفت: مقابله با این‌گونه اقدامات با هدف حفظ امنیت عمومی و پیشگیری از وقوع جرائم، به صورت جدی در دستور کار دستگاه قضایی شهرستان قرار دارد.

نریمیسایی خاطرنشان کرد: رسیدگی به فعالیت‌های غیرمجاز مرتبط با سلاح و مهمات و برخورد قانونی با متخلفان، از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی برای تأمین اهنگ اذری امنیت و آرامش شهروندان است و این روند با همکاری نهادهای ذی‌صلاح ادامه خواهد یافت.